O nama

N-Lap Company osnovana je novembra 2003. godine i od samog osnivanja opredelila se za poslovanje u oblasti savremene elektronike, naprednih tehnologija i progresivnog dizajna. U početku svog poslovanja bila je lider u oblasti elektronike za mobilne telefone, baterija za celularne uređaje i sve vrste kućnih i auto punjača. Poslednjih godina specijalizovali smo se za savremeni dizajn svih vrsta futrola za mobilne telefone najnovije generacije. Imamo sopstveni tim dizajnera i proizvodimo futrole po sopstvenom izboru. S obzirom na male produkcije, unikate i lepotu po kojoj smo prepoznatljivi, sarađujemo sa svim vodećim i najboljim maloprodajama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Sloveniji.

 

Osnova uspeha našeg poslovanja jesu savremene ideje, progresivan i inovativan dizajn i ekspeditivnost. Prepoznatljivi smo po malim serijama i ekskluzivnim proizvodima koji privlače kupce. Namera postavljanja ovakvog sajta jeste da nas približi očima običnih ljudi koji žele bilo kakvu različitost i unikatnost.

 

Naše proizvode teško pronalazite u specijalizovanim radnjama jer se najčešće odmah rasprodaju i nikada se ne ponavljaju. Ali možete samostalno poručiti i dobiti unikatnu futrolu. Našu  ponudu proizvoda možete pronaći na našoj početnoj stranici ove web aplikacije.

 

Napominjemo da svu robu možete naručiti putem: •sajta, •vibera, •lično, •telefonom, •SMS-a ili •Email-a.

 

Rabatni sistem je formiran shodno količini naručene robe, a ista će Vam biti dostavljena u najkraćem periodu, do 48h na željenu adresu, pri čemu se plaćanje vrši tek po isporuci robe.

 

Uvek za Vas ćemo preporučiti najbolje proizvode! Slobodno nas kontaktirajte Vaš N-Lap.

Povratak na vrh